Kis lakás ötletes berendezése

A mostani gazdasági helyzetben szívesebben  vásárolunk kis rezsi költségű  kis lakásokat Ekkor kell csak igazán  trükkösen megtervezni a lakást !

§ Ha nincs elég tároló hely,  a szanaszét  lévő holmiktól káotikus lesz a hatás.

ü Ha  túl sok a bútor a zsúfoltságban meg sem lehet moccanni, állandóan  beleütközünk valamibe.

Szokatlan kialakítású bútorokkal , átgondolt  tervezéssel fantasztikus lehet a különbség !

Legfontosabb szabályok  :

· A padló , a fal színe ne legyen sötét , a tapéta mintája a képek a falon kis méretűek legyenek .· Minél jobban megőrizzük a légtér nagyságát annál tágasabb a hatás, de mindeközben a különböző funkciójú tereket határoljuk el egymástól .

Kezdődhet  a tervezés ………

Ennek a lakásnak az előszobai cipő tároló szekrénye a konyha bútorhoz  csatlakozik és az étkező pulttal  egybeépült . A konyhán csak egy kis ablak van de mivel részben nyitott a nappalival annak a nagy ablaka világossá teszi. Ez a lakás 34 m2 –en tágas térben minden tárolást megold és még a vendégek is jöhetnek.


Ha a hely szűke ellenére étkező asztalhoz szeretnénk vendégeinket ültetni rendszeresen, egy ötletes konyha sziget ülő paddal ezt is megoldhatjuk.Ha a nappaliban  szeretnénk vendégeinket leültetni de fotelre már nem maradt hely, a nappali bútor párnázott teteje , vagy az ablak alatti radiátor burkolata is megfelelő.


A konyhabútor meghatározott méretű elemeivel elég sok helyet elvesz, és ha a ruhák tárolására szolgáló szekrények tömegét is számba vesszük igen sok szekrény felületről van szó!


Ötletes kialakításokkal szinte láthatatlanná tehetjük tároló szekrényeinket ! Ezen a képen a fehér szekrény ajtók fogantyú nélkül nyitható változatának , a konyha bordó festtet üveg hátfalának köszönhetően   csak a sütősmikro és a mosogató  engedi sejtenünk mi mindent rejtenek a szekrények.


Ebben a ráadásul tetőtéri fürdőszobában a hatalmas nagy gardrob szekrény szinte láthatatlanul húzódik meg a szekrény magasfényű zöldre festett ajtajával azonos színű üveg lappal burkolt fal felületek között.


Ha az ágy és a ruhás szekrények közös terével akarunk ügyeskedni –

Példa az éjjeli szekrény és a ruhás szekrények házasságára ez a megoldás.
Vagy az ágyat vigyük galériára ,hogy alatta és a lépcső alatt a tárolás megoldható legyen?Vagy ha nincs ekkora belmagasság  a fürdőszobai mosdót emeljük egy kis dobogóra és az alatta kialakuló helyen       90 cm mélységű speciális vasalatokkal könnyen mozgatható fiókokban tároljuk ruháinkat?Vagy az ágy helyett használjunk jó minőségű  matracot,  amit nappalra a ruhás szekrény oldalán kialakított fakba eltehetünk . Az ajtót becsukva  a gardrob szekrénynek  mutatós formát kölcsönöz  a két szélén lévő „oszlop” .


Ilyen  és ezekhez  hasonlóan  az egyedi igényekhez alakított  ötletes bútor megoldások  tervezését és megvalósítását  profi módon  készítjük el Önnek!

·A megbeszélések és a szerelés időpontját az Ön időbeosztásához igazítom!

· A megbeszélések a bútorzandó lakásban  zajlanak, nem önnek kell mérnie, adatokat adnia! A pontos felmérés az Én felelősségem!

·Adott helyre tervezett ( nincsenek lukak, kompromisszumos megoldások, nem működő fiókok) , egyedi formai megoldásokkal , aprólékos kézműves munkával ,minőségi vasalatok beépítésével készülnek a bútorok (nem esik ki, szét néhány hónap alatt ) a sorozat termékek árán!

· A helyszíni szerelések egyeztetett időpontjában pontosan megjelenünk a  szerelésre!

· Gondosan előkészített bútorokat viszünk, hogy minél gyorsabb és minél pormentesebb legyen a beszerelés! Amit precíz , udvarias emberek végeznek.

· Szerelés befejeztével a szerelési hulladékot elvisszük.

Balogh  Erika Júlia lakberendező vagyok

A saját bútor gyártói háttér révén az egyszerűtől a különlegesig   kedvező áron , precíz minőségben készülnek az általam tervezett bútorok.

Bízza lakása bútorozását  megbízható szakemberekre !

Hívjon telefonon :  06-20-2977-974 , vagy  emailen kezdjük el a megbeszéléseket : minosdesign@gmail.com

Megkeresését   várva  üdvözlettel : Balogh Erika Júlia

Egy vélemény Kis lakás ötletes berendezése

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Lakás képek

Fényes akril ajtó a konyhán reggeliző sziget FlexGránit Fogantyú nélküli furnéros bútor