Home > Kapcsolat

Kapcsolat

Balogh Erika Júlia  vagyok

Bútorok tervezésével, lakberendezéssel foglalkozom 14 éve  .Korábban matematika -technika szakos tanárként dolgoztam .

Asztalos kollégáim  tapasztalt asztalosok ,    mesterei szakmájuknak .

Folyamatosan követik a technikai újításokat  , a legújabb vasalatok beszerelésében is jártasak. Az egyedi formai kialakítási ötleteim megvalósítására mindig megtalálják a megfelelő kivitelezési technikát .

Bútor tervezési ismereteimet ötvözve  házi asszonyi tapasztalatommal  segítek      praktikus     ,  jól működő konyha    elrendezést , konyha bútor elemeket  megtervezni       az Ön szokásait ,igényeit , elképzeléseit figyelembe véve.

Az igényes konyha bútor úgy illeszkedik a térbe és az Ön főzési szokásaihoz mint egy méretre készült kosztüm.

 • Kihasználatlan terek, rések a bútor mellett?
 • Fali csempére ráengedett felső elem ami eltartja a bútort,  mögé látni?
 • Össze érő fogantyúk az L alakú konyha fiókjain ?
 • A bútor test oldal lapjai nincsenek szintben ?

   NEM  NEM  NEM   !   NEM  a tökéletlen megoldásokra  !

Az általunk készített bútorok átgondolt tervezéssel  igényesen kivitelezettek ! Figyelünk a részletekre,  mindeközben a bútor nem drágább mint egy standard bútor

Bútor gyártás menete nálunk 

-Ön felhív , megbeszélünk egy helyszíni találkozót       06-20-2977-974  

-A helyszínen felmérek ( víz kiállások, elektromos kiállások a konyha bútorhoz , ha nincs még kész méretezett rajzot küldök a tervek alapján ), kitaláljuk a konyha elrendezését , azonnal rajzolom amit beszélünk, így rögtön láthatja leendő bútorát.A helyszínre színmintákat viszek , a bútorlap , a munkalap, a fóliás vagy festett színeket a padló járólapjához, a fali csempéhez tudjuk hozzá nézni .

Gyakorlott szemmel járok az építkezések, felújítások helyszínére a közösen megálmodott bútornak megfelelő kivitelezést szemrevételezni .Ez hozzá tartozik a tőlünk megrendelt bútorokhoz .  Elárulom , nekünk legalább annyira jól felfogott érdekünk, hogy minden elektromos kiállás, fali  csempe a megfelelő helyen legyen  !        A szépen  készre elkészített bútorainkat  szeretjük gond nélkül , gyorsan , precízen beszerelni  !

-A helyszínen megbeszéltek alapján árajánlatot, méretezett rajzot küldök . Addig finomítjuk a terveket amíg minden szempontból úgy érezheti – erre vágyott  !

Önnek kell végig gondolnia :

 •    Napi rendszerességgel használ fritőzt, kávé főzőt, kenyér pirítót ?      A pulton kell kialakítani     elegendő helyet , vagy  inkább a szekrényben legyenek könnyen hozzá férhetőek.
 •    Amihez  nem szeret hajolgatva, vagy 50 cm mély szekrénybe  bújva hozzá férni ,  tegye fiókba.
 •    Az átgondoltan elhelyezett világítás segít abban , hogy lássuk amit csinálunk a pulton,  lássuk mi van a bútorban  vagy tegyük  látványossá  a konyha bútor megjelenését.  A bútorba a világítást beszerelve szállítjuk.
 • My beautiful pictureA szemetest a mosogató alatt szeretné tartani – vagy nem szeretné ha mosogatás közben folyton arrébb kellene állnia amikor a többiek szemetet szeretnének kidobni?
 •   Nagyon sok fajta vasalat közül lehet választani ami praktikus tárolást tesz lehetővé.
 • A konyha a nappalival egy légtérben van illeszkedjen a nappali hangulatához , de legyen elhatárolt is  konyha szigettel, félszigettel ami a nappali felé látványos , szép . Étkezésre is legyen alkalmas a sziget  ? Bárszékkel vagy , normál székkel szeretnénk oda ülni ?
 • Szokott tésztát gyúrni amihez elegendő hely kell a pulton ? Deszkát el kell tudni tenni a szekrényben ?
 • Ha a  család együtt szokott főzni ehhez nagyobb tér kell , előnyös a szigetes megoldás vagy ha van hely az U alakban elrendezett bútor . Sebaj ha az egyik pult csak 40 vagy 45 vagy 48 cm mély !
 • Okos otthon

  A pára elszívó megválasztásakor a hatékonyságát és a kívánt megjelenést vagy éppen az elrejtést kell végig gondolni .

Az igényesen gyártott konyha minőségi vasalataival,  precízen beszerelve  4 év múlva is ugyan úgy néz ki  ! 

Korábbi ügyfeleink bűszkén mutatják meg konyha bútorukat !

Pontos illseztés

A hasznos tippek rovatban ötleteket, tanácsokat talál a konyha elrendezésre. De küldhet nekem levelet , felhívhat telefonon hogy egyeztessük elképzeléseit és a megvalósítási lehetőségeket.

Igazán szívesen teszem   !

Közben persze bízom benne, hogy beszélgetéseink, levelezéseink során kialakult kapcsolatunk meggyőzik arról , hogy érdemes a konyha bútora készítését ránk bízni !

-Megrendelés aláírásával , előlegezéssel az asztalosok kiírják, berendelik az anyagokat .Az anyagok beérkezéséről levélben értesítem .A bútor összerakás közben  is tájékoztatom .

-A bútor elkészültével egyeztetem önnel a kiszállítás, a beszerelés időpontját .

-A helyszíni szerelésre én is kimegyek az asztalosokkal . A megrendelésnek megfelelően elkészült  bútort átadom Önnek .

Gyártási minőségünkről , rólunk        első kézből informálódhat    . Elviszem több olyan lakásba ahol már készen vannak a bútorok, beszélhet a tulajdonossal  !  Garanciát vállalunk , hogy bútora ( megfelelő ápolás mellett ) évekig azonos minőségben Önt szolgája.

Talán ezért van hogy számos korábbi megrendelőnk 2. ,3. lakásának bútorozását is velünk készítteti! Nagyon büszkék vagyunk arra , hogy vannak ügyfeleink akiket 10 év óta ismerünk.Ott voltunk a házasság kötésük után az első otthonukat bebútorozni , ott voltunk mielőtt gyermekük megszületet ( gyerek bútort készítettünk) , ott voltunk mikor nagyobb lett a gyermekük és új bútort szerettek volna, vagy új lakásba költöztek  !  

Minél korábban kezdjük el a közös munkát annál több mindenben lehetek a segítségére ( térítés nélkül 🙂    a bútorok elkészültéig !

Ha új lakást vesz  ,  vagy jelenlegit felújítaná   hívjon fel    

                            06-20-2977-974     vagy  írjon nekem  a minosdesign@gmail.com címre .

                    Szép napot kívánva :  Balogh Erika Júlia

Jelentősebb referenciamunkáik:

Számos igényes családi házat  ,  lakást   és kis lakást bútoroztunk be az elmúlt évek alatt Budapest  szerte   ,    Honfoglalás lakóparkban Pécelen , Dunakeszin és   Szolnokon  a II.  , XIII. kerületben, Virágvölgy lakóparkban ,  Sasadliget otthonaiban.

 Emellett  több nagy beruházásban vettünk részt

2017 The Britisch School egyedi bútorai

2017 Bernecker Kft iroda bútorozása

2016 Dohány bolt bútorozások

2013  Continentál iroda ház tárgyaló és kiszolgáló létesítményeinek tervezés  és bútorozás

2012 Macro Globál Ingatlan beruházó Kft -vel együtt működve számos lakás bútorozása

DHL Plazma Operation   öltözők

Nemzeti Sport Intézet Diagnosztikai labor kiszolgáló helységek bútorozása

2011 Mátraszentimre, Narád Hotel & Wellness****     csillagnövelő teljeskörű belsőépítészeti tervezés

2010 Eger Hotel konferenciaterem

2009 Milky Way étterem – Budapest X.

2007 Eger & Park Hotel****         csillagnövelő teljeskörű belsőépítészeti tervezés

2006 Szelence kozmetika szalon – Budapest V.

Share

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*